Verwee Louis uit Kuurne (Kortrijk): houthandel - groothandel & kleinhandel hout

Louis Verwee: de leverancier voor al uw hout

Wij houden van hout

Koos uw klant voor een houten dakbedekking? Dan moet u bij Louis Verwee in Kuurne (Kortrijk) zijn. Welk hout u ook zoekt, u vindt het bij deze groothandel die tevens ook als kleinhandel werkt. Bovendien verzagen zij de planken ter plaatse op het formaat dat u nodig hebt. Zit er spoed achter uw bestelling? Geen probleem. Hun service kan niet sneller zijn!

 

Al uw hout in huis

Bij houthandel Verwee is er altijd een voorraad aan courant hardhout en naaldhout. U waant zich in de tropen in het atelier in Kuurne: afrormosia en afzelia uit Midden-Afrika liggen er broederlijk naast het merantihout uit Zuidoost-Azië. Het tropische hardhout oogt prachtig als parketvloer of als gevelbekleding. Het zachtere naaldhout zoals de rode Noorse den leent zich dan weer perfect voor uw trappen, meubels en plafonds.

 

U bent bovendien voor een tijdje zoet wanneer u ons hout koopt. Want deze houtsoorten behoren tot de duurzaamste ter wereld. Uw vloeren zijn dus veertig jaar later nog altijd onberispelijk mooi.

 

Snelle service, ook aan huis

Klopt u bij ons aan? Dan laten wij u niet wachten. Wij beginnen meteen te zagen. Krijgt u uw hout liever aan huis geleverd? Dat kan ook: onze vrachtwagen komt met de bestelling tot aan uw deur.

 

Voor al uw hout op grote schaal, klop nu bij houthandel Verwee aan of neem eens contact op.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review